Skärmklipp 2018-03-13 13.36.27

alva MUAY THAI academy

Välkommen till Sveriges (troligen) minsta thaiboxningsklubb!
Vi tränar i en blandad grupp, med både nybörjare och mer erfarna thaiboxare.

TRÄNINGSTIDER VT 2020

Måndagar 18.50-20.00: Blandad grupp, både nybörjare och fortsättning. (vuxna)
Vi går igenom grunder och anpassar övningarna till de som har mer vana. Fokus ligger på teknik och kondition. Om du har tidigare sparringvana och vill sparra, prata med instruktören. 
Coach: Ibrahim Eskandari

Torsdagar 18.00-19.00: Mixpass, där barn och vuxna tränar tillsammans. Blandad grupp, både nybörjare och fortsättning.
Det är viktigt att barnet har en vuxen att träna med de första gångerna, om hen sedan ska träna utan vuxen, behövs en träningskompis i samma storlek istället.
 Coach: Liza Vikström

Avgift: ​1135 för hela terminen. Studerande/arbetssökande: 15 % rabatt. Juniorer (upp till 18 år): halva priset. Försäkring via Budo och Kampsportsförbundet ingår. 

Thaiboxningen ingår i JUMPs vanliga utbud, så du som redan tränar på JUMP behöver inte betala något extra för dessa pass. Gå gärna med i gruppen Alva Muay Thai Academy på Facebook, så håller du lättast koll på vad vi håller på med på klubben.

Då vi är en liten klubb, med få medlemmar, vill tränaren ha reda på hur många som kommer inför varje pass. Därför måste varje pass du tänker träna bokas här (www.timecenter.com/jump).

Om du vill testa vår thaiboxningsträning, eller har några frågor, hör av dig till huvudtränare Liza Vikström, info@jumpsudret.se, 070-343 01 03.
Välkommen!