Skärmklipp 2018-03-13 13.36.27

alva MUAY THAI academy

PÅ UPPMANING AV SVENSKA BUDOFÖRBUNDET HAR VI JUST NU UPPEHÅLL I VÅRA TRÄNINGAR. VI ÅTERKOMMER EFTER 24/1 2021!

Välkommen till Sveriges (troligen) minsta thaiboxningsklubb!
Vi tränar i en blandad grupp, med både nybörjare och mer erfarna thaiboxare.

TRÄNINGSTIDER HT 2020

Måndagar 19.00-20.00: Grund/nybörjare.
Vi går igenom grunder och anpassar övningarna till de som har mer vana. Fokus ligger på teknik och kondition.  
Coach: Elsa Nilsson och Ibrahim Eskandari

Torsdagar 18.40-19.40: Mixpass, där barn och vuxna tränar tillsammans. 
Blandad grupp, både nybörjare och fortsättning. Det är viktigt att barnet har en vuxen att träna med de första gångerna, om hen sedan ska träna utan vuxen, behövs en träningskompis i samma storlek istället.
 Coach: Liza Vikström

Torsdagar 19.45-20.15 Fortsättningsgrupp. OBS! Obligatoriskt deltagande i Mixpasset innan för att få delta i detta pass. Här går vi vidare med fightinginriktade tekniker, clinch/nackbrottning, sparringövningar och sparring. Egna skydd krävs för att delta i detta pass. 
Coach: Liza Vikström 

Avgift: ​1135 för hela terminen + 100 kr medlemsavgift i Alva Muay Thai Academy 1 gång/år. Försäkring via Budo och Kampsportsförbundet ingår. då. Studerande/arbetssökande: 15 % rabatt. Juniorer (upp till 18 år): halva priset.

Thaiboxningen ingår i JUMPs vanliga utbud, så du som redan tränar på JUMP behöver inte betala något extra för dessa pass. Gå gärna med i gruppen Alva Muay Thai Academy på Facebook, så håller du lättast koll på vad vi håller på med på klubben.

Då vi är en liten klubb, med få medlemmar, vill tränaren ha reda på hur många som kommer inför varje pass. Därför måste varje pass du tänker träna bokas här (www.timecenter.com/jump).

Om du vill testa vår thaiboxningsträning, eller har några frågor, hör av dig till huvudtränare Liza Vikström, info@jumpsudret.se, 070-343 01 03.
Välkommen!