Skärmklipp 2018-03-13 13.36.27

alva MUAY THAI academy

Välkommen till Sveriges (troligen) minsta thaiboxningsklubb!


Vi tränar i en blandad grupp, med både nybörjare och mer erfarna thaiboxare. 

Vecka 2 drar vårträningen i gång.
Passen ligger måndagar och torsdagar. På söndagar, åtminstone fram till mitten av februari, har vi träning för barn från ca 5 år. För tider, och bokning, se bokningssidan på www.jumpsudret.se.

Pris för barngruppen
10 ggr: 400 kr för barn 1, 200 kr för barn 2 från samma familj.
Hela terminen (gäller endast söndagspasset alltså):  500 kr för barn 1, 200 kr för barn 2 från samma familj.

Thaiboxningen ingår i JUMPs vanliga utbud, så du som redan tränar på JUMP behöver inte betala något extra för dessa pass. Gå gärna med i gruppen Alva Muay Thai Academy på Facebook, så håller du lättast koll på vad vi håller på med på klubben.

Då vi är en liten klubb, med få medlemmar, vill tränaren ha reda på hur många som kommer inför varje pass. Därför måste varje pass du tänker träna bokas här.

Om du vill testa vår thaiboxningsträning, eller har några frågor, hör av dig till huvudtränare Liza Stumle, info@jumpsudret.se, 070-519 78 57.
Välkommen!

Vanliga frågor

Behöver jag ha en träningskompis med mig?
- Nej, det hittar du på plats. I undandtagsfall, om det är ojämnt antal deltagare eller stor storleksskillnad, får en eller flera deltagare träna på säck.

Behöver jag ha egen utrustning?
- I början kan du låna handskar av oss, men vi rekommenderar att du köper egna lindor och handskar så småningom. Prata med tränaren så får du råd om vad du ska köpa!

Måste man sparra?
- Nej, sparring är frivilig, och vi har bara sparring och sparringövningar när du har tränat ett tag.