Skärmklipp 2018-03-13 13.36.27

Gruppträning


Vi har tre olika intensitetsnivåer på våra gruppträningar.
Bas: Alla ska kunna vara med, ett lättare pass.
Medel: Ett pass där nybörjaren, den vanlige motionären och den träningsvane ska trivas.
Intensiv: Ett effektivpass, högt tempo och mycket pulshöjande.

 

BodyCombat
En annorlunda och rolig klass! LesMills kampsportsinspirerade och fartfyllda träningsform som med hjälp av slag, sparkar, knän och armbågar får dig i krigarform. Helt utan kroppskontakt.
Intensitet: Intensiv

BodyPump
LesMills klassiska styrketränings-pass med skivstång. Många repetitioner i ett drivet tempo gör dig stark och vältränad. Grym musik och effektiv koreografi är nyckeln till resultat! 
Intensitet: Medel

Core
Ett lågintensivt pass inriktat på kontroll och stabilitet. Med bland annat pilatesbollar, BoSU-bollar och inte minst vår egen kroppsvikt tränar vi långsamt, ibland statiskt, för en stark och balanserad bål, rumpa och rygg. Intensitet: Bas


OBS! TYVÄRR INTE PÅ FAST SCHEMA JUST NU!

AFRO-dans

Varma, jordiga, frigörande rytmer som lockar fram dans och rörelse. Lätt koreografi utan höga hopp. Intensitet: Bas/Medel

CirkelGym
Stationsträning i gymmet, med inriktning på styrka. Vi använder maskiner, fria vikter och egen kroppsvikt. Bra för dig som behöver styrketräna och föredrar gruppträningsformat.
Intensitet:Medel

Express
Ett perfekt lunchpass, 30 minuter effektiv träning. HIIT (High Intensity Interval Training) med utmaningar på alla nivåer.
Passar alla, motionärer som elit. Anpassningsbart.
Intensitet: Intensiv

Seniorträning/Allround Förmiddag
För dig som vill träna på dagtid, behöver komma igång eller är 65 + och helt enkelt vill behålla din fysiska status hela livet! En timme stationsträning med styrketräning, rörlighet och kondition. Anpassas efter dina förutsättningar. Finns både som Allround och som Cirkelgym med fokus på styrketräning. 
Intensitet: Bas
Intensitet: Bas

Visst vill du också träna hos oss? Hos oss kan du betala per gång, ha 10-kort, tidsbundet kort eller Autogiro. Kontakta receptionen eller maila info@jumpsudret.se, så hjälper vi dig hitta rätt alternativ för dig.
Varmt välkomna!

SomaMove 
Allsidig rörlighetsträning där vi jobbar i ett vackert och lösgörande flöde. Du stärker hela kroppen, blir rörligare och får en andningspaus från vardagen samtidigt!
Intensitet: Medel

Tabata Allround
Det populära intervall-formatet med 20 s arbete + 10 s vila i 8 omgångar. Vi blandar styrkeövningar och pulstoppar i ett högt tempo, så att du på ett effektivt sätt kan träna igenom kroppen på kort tid.
Intensitet: Intensiv 

Spinning
Inomhus-cykling. Flexibel träning för ben och kondition, där du själv bestämmer hur hårt du ska köra. Finns både som klassisk Spinning och som Intervallpass.
Intensitet: Medel/Intensiv

Thaiboxning
Thaiboxning för alla! Med slag, sparkar och knän på mittsar får vi en allsidig, svettig och riktigt kul träning! Teknik varvas med fys-intervaller. Du behöver inte ta med en kompis, det hittar du på plats!

Mixspassen är öppna även för barn över 7 år, i målsmans/vuxens sällskap.
Intensitet: Medel/Intensiv

X-fit
Med inspiration från Crossfit har vi skapat detta kraftpaket!
Rörlighet, kort, tung styketräning och ett intensivt konditionssegment gör passet till ett vinnande koncept.
Intensitet: Intensiv

YinYoga
Yinyoga är en lugn yogaform, som kännetecknas av olika passiva positioner som hålls i 3-5 minuter, i avsikt att öka din rörlighet och medvetna närvaro. Kan utföras av vem som helst.
Yinyogan är ett utmärkt komplement till mer dynamiska träningsformer som styrketräning, jogging m.m
Intensitet: Bas